torsdag 28 augusti 2014

Let the battle begin

Imorgon drar det igång! Det tionde Karsgöljsräjset och stort jubileum med grill och skoj.
Ser fram emot det enormt mycket och det ska bli kul att träffa alla härliga människor igen.
Kenta Pålsson och Jocke Hansson är redan på plats vid sjön för att njuta av solnedgången och sova några timmar i vindskyddet och Peter Jacobsson och Lasse Hansson är på väg upp.
I år kommer vi att plocka bort en plats från tävlingen och det är själva vindskyddsudden, den tänker Pelle och jag boka in oss på och ha som utgångspunkt och sovplats under tävlingen.
Dessa platser kommer vi att ha med på lottningen för den som är intresserad av att planera inför lottningen: Döden, Badplatsen, Flotten, Ensamheten, Roten, Sunket, Korset, Hällarna, Robbans udde, Ostviken och Lilla Karsgöl. Detta ger 11 platser till 11 lag.
Vi kommer också att skjuta på startskottet och då menar jag att vi flyttar fram starten till senare på eftermiddagen. Lottningen sker enligt plan klockan 12. Anledningen till detta är att vi ska slippa stressa med grillningen. Jag har insett att det kommer bli riktigt svettigt att hinna få igång tävlingen till klockan 14.00. Hur dags startskottet går bestämmer vi på plats.
Ingen kommer att missa startskottet kan vi i alla fall lova.
Hela tävlingen kommer du att kunna följa live på facebook och nästa vecka kommer jag att uppdatera denna bloggen med lite fler tävlingsbilder.

Här kommer årets sponsorer igen och ett stort tack till alla:
Swedish bait mechanics
Pop-Up tackle/Sporting
Baitshack
Aneboda Aquaservice
Dynamit-Harry
R&P baitsInga kommentarer:

Skicka en kommentar