tisdag 15 september 2015

Johan och Pernilla tömmer Karsgöl

Jag är chockad! Aldrig tidigare har någon fångat en sån svit i Karsgöl som den Pernilla och Johan dragit under senaste tiden.
För ett par helger sedan blankade alla som tävlade i Karsgölsräjset inklusive Johan och Pernilla. Redan veckan efter var dom på plats igen för att ta revansch och vilken vändning det blev! 23 run på bara några dagars fiske varav 20 av runnen resulterade i landade fiskar.
Jag har svårt att hålla reda på deras svit då det har rasat in bilder på kända och okända fiskar de fångat men ska försöka ladda upp bilder på  de flesta av dem här i detta inlägg.
Största fisken hittills är spegelkarpen Svarta Malin på 13,07 kg men i skrivande stund har dom återvänt och återupptagit fisket i sjön. Det lär komma fler rapporter från dom under dagarna som kommer. Sedan dom anlände till sjön igår har dom redan haft 5 run och landat 3 fiskar.
Jag tror att många precis som jag frågar sig hur dom lyckats få Karsgöl som normalt brukar vara svårfiskad att totalt byta skepnad. Det är bara att lyfta på hatten fascineras av deras otroliga fiske.
Detta är det coolaste som hänt uppe vid sjön någonsin och jag saknar superlativ att beskriva hur fräckt jag tycker att detta är. En sjötömning utan dess like som får oss andra som fiskar där uppe att se ut som småpojkar och flickor.
Dessa bilder som följer är inte på alla fiskar de fångat men varsågod att bläddra nedåt. Det kommer ta en stund.

8,3kg

10,11 kg Madde

7,8kg

10,67kg

12,05kg

8,2kg Alfred

10,37kg Allie

10,7kg

9,5kg

Dubbeltutten 12,14kg

Felicia 8,47kg

Jovan 10,2kg

8,7kg Scar

11,24kg Rigmor

13,07 kg Svarta Malin

9,1 kg

8,28kg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar