måndag 9 september 2013

Ljuvliga bilder

Ikväll damp det ner en hel drös med bilder på Johan Lembrén som Stefan Nero plåtat. Superfina bilder som visar den tjusiga karpen "Den Gyllene" ihop med fångstman. För den som missat infon så fångades fisken i lördags morse runt klockan tre innan lampan tändes uppe vid sjön. Vikten denna gången var fina 15900 gram.
Jag blev överlycklig att en av de stora fiskarna i sjön äntligen landats och det är bara att lyfta på hatten, bocka, niga och buga inför Johan som gjort en toppfångst.
Den Gyllene fångades förra våren innan lek och vägde då 16740 gram vilket också är noterat som sjörekord i Karsgöl.  Troligen är det bara karpen Emil som möjligtvis kan matcha rekordet om den fortsatt växa efter den fina kurva den hållit under åren. Emil fångades senast 2011 på 13280 gram.
Helt apropå något annat fiskar Robban Österlund vidare ensam uppe i Karsgöl. Under kvällen fick han en fjällis till med vikten 5900 gram. På torsdag anländer Tobbe Persson med kompis till Ögöl för att fiska från ön. Vi får se om han lyckas ha lika ösigt fiske som förra gången.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar