onsdag 10 juli 2013

Sponsorer till räjset

Det börjar bli dags att presentera årets sponsorer till Karsgölsräjset. Hittills har några stycken hört av sig och först ut av alla var Gary Banney från Swedish bait mechanics. Förra året gick deras fina pris ett presentkort på produkter från deras range som första pris. Johannes Dogertz och Robert Österlund nöp presentkortet direkt.
Gary hörde av sig redan i vintras och erbjöd sig ställa upp som sponsor även i år. Swedish bait mechanics SBM har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter perfekt anpassade till det extrema och svåra fisket som vi har här i Sverige. Betena har också visat att de fiskar excellent även utomlands där de skördat framgångar på olika håll. Flera av de som gått över till SBM har förbättrat sin nappfrekvens avsevärt under åren som betana funnits på marknaden, ett gott tecken på att de levererar kvalité på högsta nivå.
Det ska bli mycket spännande att se vad SBM lassar upp för pris i år på prisbordet. Vi uppskattar deras sammarbete enormt och tackar så hjärtligt för deras stöd.

Vill ni läsa mer kan ni besöka hemsidan: http://www.baitmechanics.se/
/Palle och Pelle "The Karsgöl crew"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar